Sammanställning IN:UT 2014

IN: 429 varav 64 begagnat

UT: 294

Resultat: + 135

Ja jisses. Många in. 50 av dem är ju pixieböcker från julkalendern och små kalsonger. Men ja jisses. Det har varit en ögonöppnare att räkna ihop det här. 429 gånger har jag alltså köpt något i affärer, på loppisar, över nätet etc.

Jag fick jobb det här året, jobbade timme från januari. Där förinnan hade jag 3,5 år av föräldraledighet och arbetslöshet och plugg. Så det fanns ju en del att ta igen, men ändå. Jag är helt tagen av detta.

Jag kommer inte fortsätta med IN:UT-listorna, möjligen göra månadslistor som vissa bloggare. Men det känns som om det här året hälpt mig att se hur mycket IN som faktiskt kommer in.

This entry was posted in Veckans IN:UT and tagged , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Sammanställning IN:UT 2014

 1. smygmaskan says:

  Ja jisses! Det trodde jag inte, trodde du skulle gå rätt jämnt upp :-). Men bra tankeställare!

  • AnnaCarin says:

   Jag trodde inte det var så mycket in, jag visste att det var rätt bra ut. Men effektivt! Jag har rensat i röran kan man ju säga. =) Rekommenderar en lista! Fast jag tror att jag nog mest vill hålla koll på nyproducerade saker… begagnat är helt okej. OCh ihopknopat! Sånt du är bäst på! =)

 2. Ja, det där är intressant, kanske är det så att om man går plus minus noll så känns det som att man går back. Hm, nu blir jag nyfiken på hur det ser ut i mitt hem. Kanske ska jag göra sådana där in/ut-månadslistor för mig själv för att se om jag lever som jag lär!

 3. Pingback: IN:UT | Händelsevis

 4. Händelsevis says:

  Intressant med din summering! Försökte mig på en egen men jag blir alldeles matt av alla listor! Kändes dock bra att summera även om jag inte höll på ett helt år och inte heller hade bestämt riktigt vad som skulle räknas och inte.
  Och du har ju rätt i att efter föräldraledighet/studentid/andra fattiga perioder finns ett uppbunkrat behov av att ersätta trasiga och uttjänta saker. Då blir det mycket in. Håller på med min egen garderob nu och även om det inte är så många plagg in än så kommer det kanske bli det under året. Allt verkar ge upp samtidigt nu.
  Heja dig som pallade skriva listor så noga hela året!

  • AnnaCarin says:

   haha ja det tog emot ibland. Ja jag känner mig bra mycket mer bunkrad i år, 2015 blir inte lika mkt in, men säkert inte lika mkt ut heller, känns som om jag rensat det mesta.. =)

 5. Slow-Eva says:

  De är ju jätteintressant. Jag tänker att du som ändå är “medveten” om detta ändå går så mycket plus. Hur ser det ut för andra?!
  Jag ska nog testa detta en månad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s