IN:UT v 22

IN
3 pocketböcker
2 leksaker
2 halsband
1 par Kavatsandaler till barnet
6 saftglas (loppis)
2 temuggar (loppis)
6 perfekta skålar till glass (loppis)
1 bordduk (present)
1 pocket (present)
1 traktor med vagn (loppis)
1 Lilla Gubben (loppis)

UT
1 par öronhängen
1 armband

Resultat: +24

Åh herregud vilken resa. Har alltså varit i Östersund. Både ditfärden och hemresan var sjukt försenade av olika anledningar. Så otroligt skönt att komma hem där 01 på natten och krypa ner i sängen. Men på den positiva sidan är att vi antagligen kommer att få igen hela resan på SJ:s resegaranti. Om man är mer än 2 h försenad till slutdestinationen så ska man få hela resebeloppet tillbaka, kan vara värt att testa. Annars var det en trevlig resa, nu är jag utexaminerad kan man väl säga! Jag blev t.o.m. firad av några av mina klasskamrater på min födelsedag, mycket trevligt! =)

Bakom vandrarhemmet vi bruka bo på ligger SNÖ:s outlet, jag har inte varit inne där någon av de fem gångerna vi varit uppe men nu passade jag på. Köpte examenspresenter åt mig själv och en present till min syster och min ena systerdotter. Det var verkligen sjukt billigt, lätt att gå bananas. Att det blev två till mig själv var liksom att jag verkligen inte kunde välja. Ett kort och ett långt. =)

Igår var vi på socken-tur. Det var verkligen en märkligt bra utflyktsdag, det verkade vara 3 olika årstider och vi hann se 3 olika socknar. Fyndade på 3 olika loppisar och gick på skattjakt i Tingstäde Fästning. =)

Jag har bestämt mig för att sluta ha dåligt samvete när jag handlar på loppis eller begagnat. Några storbloggare har pratat om att all konsumtion är typ dålig, att det göder ett konsumtionsbehov man liksom ska sluta göda. MEn vet ni, jag älskar att loppisfynda! Så det så! =)

IMG_7602Loppisfynd! Dessutom födelsedagspresentduk! =)

 Så där, nu är det juni, och jag tänkte ta en paus. Hoppas ni alla får en magisk sommar med mycket av allt möjligt. Njut och så ses vi i höst! =)

 

This entry was posted in Veckans IN:UT and tagged . Bookmark the permalink.

10 Responses to IN:UT v 22

 1. Tinis says:

  Ha en fin sommar<3

  🙂

 2. Sommarpaus låter toppen. Ha en underbar sommar och så ses vi i höst!

 3. Jag gillar också att loppisfynda, och lite mer generös kan jag tänka mig att vara i den typen av shoppande (även om jag försöker undvika att göra massa onödiga köp).

  • AnnaCarin says:

   Ja alltså jag håller med om att det är dumt att köpa grjer i onödan, mest för att det blir så belamrat och jag mår dåligt av det, men just loppisfynd kan jag som int eha dåligt samvete av – det känns snarare som att sakerna som blivit bortglömda blir pånyttfödda igen =)

 4. Matilda says:

  Grattis till examen!
  Bra att du bestämt dig för att inte ha dåligt samvete, du tycks ändå reflektera väldigt mycket kring din konsument. Loppisfynd kan ju alltid gå tillbaka till loppis utan att man bidragit till onödig nykonsumtion

 5. Erika says:

  Njut av ledigheten, det ger mig tid att läsa ikapp din blogg 😉 Jag gillar den verkligen, mycket intressant läsning!
  Loppisfynd är kul, tyvärr fyller även begagnade saker upp skåpen 😉
  Erika

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s