IN:UT v 21

IN
2 stora krukor
2 par tygskor till mig
3 par barntajts, eko-bomull
1 t-shirt barn, eko-bomull
1 par flip-flops till mig (har inte hittat några läder än..)

UT
1 par utslitna tygskorsom jag köpte FÖRRA sommaren. Skandaldåliga. Ska sluta klaga på Converse, de jag köpte 2004 håller iaf fortfarande ihop. Slängda.
18 plagg i blandad storlek, bortskänkta
1 bok, bortskänk

Resultat: -11

Har verkligen försökt köpa eko-tygisar till mig själv men har gått bet. Jag skickade efter ett par eko-reko från Gudrun, tycker de är jättefina men ack vad breda! Jag har långa rätt smala fötter och det glappade enormt så de fick åka tillbaka. Hittade ett par som iaf var eko-bomull på Ellos men misslyckades med att beställa dem och sen tog min storlek slut. (Däremot blev det tillslut ett par Kavatsandaler till barnet, de har dock inte dykt upp än.) Så i torsdags gjorde jag som ALLA andra på Gotland och gick en runda på Stadium som öppnade sin butik. OMG. Det var som julhandel x 1 miljon typ. Men jag köpte två par tygskor, hoppas på bättre kvalité än förra årets..

Åker till Östersund i morrn, för sista gången, om 3 dagar är jag klar med min utbildning. Det går som INTE att beskriva hur skönt det är. Börjar jobba heltid 2 juni. Ska bli himla, himla skönt att tjäna pengar istället för att låna. =) Lägger upp det här nu, möjligen blir det en bok från Pocketshop i morrn, men den får hamna på nästa vecka..

This entry was posted in Veckans IN:UT and tagged , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to IN:UT v 21

 1. Anna E says:

  gråt inte över Ellos skorna, jag beställde dem tidigt i våras och de stank! fullkomligt från gummit sulorna var gjorda i, jag fick besvär bara av att ha dem i samma rum så de åkte tillbaka. Något som luktar så kan inte vara bra varken för människa eller miljö…jag kör på Toms istället så får i alla fall en unge någonstans ett par skor också 🙂

  • AnnaCarin says:

   Ja Toms är ju inte alls dumt! Vart beställer du dem?? Haha åh lättnad, när stinkigt gummi är ju inte så härligt, inte så miljövänligt kan man tro..

   • Anna E says:

    Jag köpte två par förra året i olika storlekar, den mindre satt lite tight först men efter en dag var de hur sköna som helst. Den större storleken passar också 🙂 men de har jag inte börjat använda än så de kanske blir för stora efter någon dag? Då kan man ju i och för sig trampa ned kappan och ha dem som tofflor 🙂 Jag är supernöjd med hur sköna de är, har aldrig haft skoskav och kan gå i dem hela dagar. Jag levde i mina blå förra året vilket syns på dem i år så det är nog snart dags att byta..Nästa par tänker jag dock köpa med gummisula, de jag har nu är med gummibeklädd repsula. Asos har många modeller, på miinto finns också en del sen säljer de stora skokedjorna dem också i alla fall i större städer. Skönt att bara hoppa i dem utan att krångla med skosnören!

   • AnnaCarin says:

    Åh mn det låter superbra ju! Tack för tips!! =D Har fått rätt mkt skavsår av mina nya nu, de var rätt hårda tyvärr. Glömmer ju bort Asos, jag osm handlar så mkt på nätet annars.. dumt!

   • Anna E says:

    På Blocket kan man också köpa toms, det är vanligt att folk köper fel storlek 🙂

   • AnnaCarin says:

    ah smart! Sett massa converse med, också felbeställda.. =)

 2. Jag var och provade dessa häromdagen (http://www.greenlaces.se/epages/Ballou.sf/sv_SE/?ObjectPath=/Shops/greenlaces.se/Products/9122/SubProducts/9122-0084) och kommer nog att investera i ett par (de var slut i min storlek i butiken annars hade jag nog köpt då men nu blir det kanske till sensommaren).

  Har annars provat Toms också och tyckte de verkar himla sköna så är lite lockad av dem också. Tänker mig att jag nog vill ha ett par höga och ett par låga tygskor (är i princip det enda jag använder sommartid förutom sandaler) men har ingen lust att köpa två nu ur ett ekonomiskt perspektiv.

  Har också smala fötter för övrigt.

  • AnnaCarin says:

   åh bra tips! Jag har kollat på greenlaces ofta med, i slutändan nuvar det priset. Men nu när jag ska få lite mer regelbunden inkomst så öppnar sig lite fler möjligheter.. =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s