IN:UT v 20

Men hej avsomnade blogg. Jag har bestämt bloggpaus juni-juli-augusti, här blir ju inget vettigt gjort ändå. Ska fortsätta med vecko-IN:UT maj ut, sen blir det en klump i september. Vädret är för fint och jag har för lite tid. Snart, snart färdigutbildad för SISTA gången, iaf något seriösare. Jag ska eventuellt läsa 7,5 p danska i höst. Daensk. Skulle vara fint att ha både till jobb och av privata skäl. Kanske min skånska hörförståelse blir bättre med, win-win!

IN
Barn-DVD (ja alltså film ÄR vårt intresse)
3 soffkuddar

UT
0.

Resultat: +4

Jag har varit och röstat, miljön var min prio ett. Det är ju så enkelt när man liksom har en massa andra saker på den säkrare sidan som jobb, boende, trygghet etc. Då kan man sätta miljön som prio ett.

Jag försöker rensa lite, det om 7 veckor är det Almedalsveckan och uthyrning, alltid en bra grej. Lägenheten blir lite mindre belamrad och väldigt ren. Jag jobbar tyvärr hela Almedalsveckan i år, jag ska försöka få till något mingel kvällstid eller på helgtid. Sätta på mig min Föräldravrål tisha och be folk kolla hemsidan och skriva på, men mer avancerat än så blir det inte i år, synd, det var en himla trevlig grej förra året – att se politikveckan lite mer från insidan.

Jo, ett rop på hjälp här med. Vi ska tälta i år, finns det några tält/luftmadrasser/sovsäckar som är lite mer miljömedvetna? Jag har kikat på bl.a. Fjällräven, har ju jobbat med dem och vet vilken kärlek och energi som går in i att vidareutveckla deras produkter, dessutom vet jag att de inte använder perfluorerade ämnen och tälten består av 100% polyester vilket är väl den bättre plasten..? Men jag kan som inte riktigt förmå mig till att betala typ 5500 kr för ett tält som vi kommer att använda 2 nätter om året, i en vänligare miljö än fjällen. (Visste att jag skulle ha passat på att handla ett när jag hade personalrabatt…) I år har jag nog inte råd iaf. Angående sovsäckar så har jag en, det är barnet som behöver en. Nån som har funderat på det här? Allra bästa hade ju iof varit att låna i år men jag känner ingen häromkring som tältar, de flesta föredrar större komfort när de campar…

 

This entry was posted in Veckans IN:UT and tagged , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to IN:UT v 20

 1. Anna E says:

  http://www.visbyhyrcykel.se/shop_cykel_beskrivning.php?id=16
  Beg sovsäckar till barn finns det massor på blocket, de går ju att tvätta! Väger heller inte så mycket oftast så frakten går nog inte på så mycket!

 2. Anna E says:

  🙂

 3. Förstår att du väljer paus, känner själv att motivationen är låg just nu så vi får se vad som händer. Ha en skön sommar och så blir det kul när du sparkar igång igen i höst. 🙂

  • AnnaCarin says:

   Åh ja paus och sen förnyad kraft! Jag skulle iaf sakna alla dina bra inlägg!! =) Tack det samma! Jag planterade lite i kvällssolen på balkongen och kände för första gången att den nog är här på riktigt! Älska sommar! =)

 4. Ja ibland har man bara inte motivation!

 5. Tinis says:

  Hoppas du får en fin semester:) minns när jag var barn och typ tältsemester var det bästa som fanns!

  Kramis!

  • AnnaCarin says:

   Åh ja men jag gillade det med! Vi tältade varje sommar, åkte på läger med mamma. Pappa har jag tältat med typ en gång, intehans grej. Sist jag tältade ordentligt var på Gotska Sandön för typ 7 år sen, en natt regnade det så mycket att vi trodde det skulle regna in, men det klarade sig. Det var ju typ omöjligt att sova för dånet men rätt mysigt ändå. Nu för tiden är jag lite bekväm och skulle jag tälta så måste det vara en rejäl luftmadrass och en stor kudde.. hehe, inga handdukskuddar längre..

   • Tinis says:

    Haha ja! Bekvämt är också nice! Jag tältade faktiskt i USA i tre veckor och det var så himla kul! Även om det var sjukt olyxigt. När vi skulle bo på ett sjaskigt motell i vegas så var jag typ i himlen (sängen var ju lika står som tvåmannatältet) 😀 kramis!

   • AnnaCarin says:

    Har sett för mycket CSI och dyl för att någonsin tälta eller bo på motel i USA, haha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s