IN:UT v 15, 16 och 17.

Eh ja vad kan man säga, tiden rusar iväg och här har varit lite sjukdomar, en härlig påsk, vansinnigt fint väder dvs utflytsväder osv. Jag känner hur det kryper på igen, snart dags för paus. Förra sommaren pusade jag väl i 2-3 månader, jag har nog helt enkelt ingen blogglust om sommaren..

IN
1 barnpyjamas (ekobomull)
1 par barnunderbyxor (ekobomull)
9 par barnstrumpor (ekobomull)
1 par gympadojor (de eko-bästa man kan köpa på Din Sko, basketkänga föll hen i smaken)
4 pärlplattor och pärlor (påskpresent)
2 böcker från Barnens bokklubb
1 bok till mig (100 sätt att rädda maten – rätt bra!)
1 DVD-box (Dreamworks animerade filmer – TV:n är fortfarande paj)
2 drakar från Drak-Johan, kan rekommendera butiken i Västergarn!

UT
0

Resultat: +22

Högen som ska skänkas/slängas växer och växer men det har som inte hunnits med att göra oss av med den. Nästa vecka blir det lite mer inköp, barnet behöver nya sommarkläder och sandaler, jag behöver nya flip-flops (Reef eller Havaianas – de är dyrare men vilken kvalle!) Dessutom har jag inga sommarskor heller. Mitt bästa köp den här veckan var iaf biljett till en sommarkväll på Stora Gåsemora på Fårö, kultur är ju det bästa man kan köpa! Längtar! Förra året blev det ju wow, men det grävde ett jättehål i plånboken, i år kör vi budget med de här syrrorna:

Mycket taggad! =D

This entry was posted in Veckans IN:UT. Bookmark the permalink.

2 Responses to IN:UT v 15, 16 och 17.

 1. Anna E says:

  Förstår precis, på sommaren händer ju så mycket annat roligt utomhus istället för att hänga vid datorn om kvällarna. Jag längtar ihjäl mig efter att flytta in i huset och att få sitta ute om kvällarna efter att jebben somnat, pyssla i trädgården och klippa gräs :-).
  När det gäller Flip-flop måste jag tipsa om dessa:
  http://www.addnature.com/product.aspx?pf_id=OLUKAI_WPANILO hoppas du har 40 i storlek för det var tyvärr det enda som fanns kvar där, men de går kanske att hitta någon annanstans! De är i skinn och är supersköna! jag bodde i mina förra sommaren. Körde också på ex Ipanemas innan men inte sedan jag blev plastmedveten. Läste en artikel om hur mycket skit man hittat i plastskor, även dyrare märken, barfota är man ju ganska exponerad speciellt när man svettas om foten. Skinn kan ju också iofs innehålla en massa tungmetaller, hursomhelst det är bra kvalitet på dessa tycker jag.

  • AnnaCarin says:

   Åh ska ni flytta till hus?! Vad roligt! =)
   JAg älskade mina reef som var bast och tyg, men har inte hittat dem igen, sist köpte jag Havaianas och de höll jättelänge, men nej klart det inte är bra egentligen. Har tyvärr större fot, men ska kolla runt! Tack för tips!! =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s