IN:UT v 13

IN
1 tavelram
1 gardinstång
2 mörkläggningsgardiner
2 förvaringslådor
1 microtorkhandduk till håret
2 hinkar i plåt
2 spadar i plåt/trä
1 kratta i plåt/trä
3 st odlingstråg

UT
0

Resultat: +15

Jag kämpar lite här hemma med ett barn som vaknar mellan 04.30 0ch 05.30 det eskalerar i takt med våren. Drömmer mig tillbaka till midvintermorgnar när han vaknade 07.30, mmmmm… Vi har en rullgardin i sovrummet och två fönster, det ena är rätt litet så där har jag hängt upp ett dekorativt lakan. Det andra fönstret har således en VIT rullgardin. Åh min enfald, december 2010 pre-bebis. Så nu drog jag till Jysk och köpte en gardinstång och två mörkläggningsgardiner. Det hela verkar inte ha hjälpt. Skit också. Eller jag sover ju jättebra men den lilla tomten, inte så bra alls. Gissar nu på att det handlar om någon “fas”.

Tavelramen med plats för 5 bilder dövade mitt ständiga dåliga samvete över att den enda printade bilden på mitt barn som suttit uppe är en som togs på babysimmet för 3 år sen. Nu kom förskolebilderna upp samt lite fina teckningar barnet gjort på förskolan. Köpte också två stycken JÄTTEförvaringslådor, pressade ned alla barnets kläder jag sparat (kläder, skor, bebisleksaker, fina filtarna, lite böcker etc- 3 års saker rymdes). Ska bära ned det i förrådet, jag har bara ett kallförråd, så hittills har jag som haft alla mina grejer som jag är rädd om i lägenheten, det är ju fasan ohållbart på 50 kvadrat. Ner med det i en bra låda och in i förrådet.

Hinkarna och redksapen är till strandleksakspåsen, den behövdes ändå fyllas på. Jag tänker att jag nog inte kommer att göra mig av med de plastgrejor som finns, iaf inte de som används sällan men det känns ju dumt att köpa nya grejer i plast. Sa hon som precis köpt 2 jätteförvaringslådor i plast, hehe. Det kändes som det enda alternativet, jag vill som inte att grejerna ska förstöras. Hur förvarar ni andra saker som står i kallförråd? Kläder skulle väl kunna ha förvarats i annat, men jag tänker på böcker och annat, om det blir fuktigt? Tänker också på den gången vi hade översvämning i källaren, det var rätt mkt som vi fick slänga då, nu är ju översvämning nog något som inte kommer drabba mitt förråd, men det ligger ju i bakhuvudet.

This entry was posted in Uncategorized, Veckans IN:UT. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s