IN:UT v. 11

Jag har ju funderat över att köpa en ullfleece till Bambi. Det som hindrat har ju varit priset, alltså det ÄR dyrt. Hen har ju dessutom passerat någon magisk gräns vid strl 104. Större barn, dyrare kläder, ja men det är ju inte så konstigt. Men jag har alltså velat och väntat. Så kom det lite extra pengar i februari och samtidigt har Nöstebarn rea, och jag fyndade 3 tröjor i lite olika storlekar, så vi slipper handla på ett tag. Det blev två olika sorters ullfleece, en med dragkedja och en utan i olika storlekar och en lite tunnare cardigan:

Picture 16Ull och silke, tunn och varm!

Picture 25

Picture 27Ullfleece, värsta gosiga materialet!

Jag känner att hen är kittad nu i MINST 1 år framåt (kanske 2 men det här barnet växer så himla mkt, förra året nästan 15 cm mellan april och september!). Tröjvis alltså, jag klurar på ett par ullfleecebrallor, det fanns bara i för små storlekar kvar nu på rean.  Och jag förmodar att tröjorna kommer att se fina ut efter att hen vuxit ur dem, fina nog att sälja. =)

IN
1 leksaksbil (tradera)
3 barntröjor ull (rea Nöstebarn)

UT
4 par barnbyxor
2 barntröjor
1 barnjacka (samtliga plagg till min systerdotter)

Resultat: -3

This entry was posted in Veckans IN:UT. Bookmark the permalink.

2 Responses to IN:UT v. 11

 1. Anna E says:

  Såg också att de reade du får tala om hur tröjan med dragkedjan är i halsen, den ser lite tight och hög ut på bild är rädd att den skulle irritera så att man inte vill ha den på sig. Jag köpte en Icebreaker ziptröja till oss båda i höstas och de är jag jättenöjd med, jag har i princip bott i min😊. Jag kör lager på lager av ull till E funkar bra, han håller sig varm ute och kan ta av sig ett lager när han kommer in och ändå vara varmt klädd. Köpte POP ullbyxor som lager två och de han har nu har han haft i två år och de passar än. Den lokala Ica affären reade nyligen ut underställströjor i merinoull från Pierre Robert så jag köpte till nästa vinter, tunna men sköna och till kanonpris. Ovanpå underställströjan kör jag på hemstickat.
  När det blir dags för förskolan tänkte jag köpa sådana där sweatpants i ull som de har på nöstebarn de ser goa ut.

  • AnnaCarin says:

   Åh den är jättemjuk i resåren, tror den är mysig =) Jag tror det blir ett par ullfleecebrallor till hösten, att ha under galonbrallor. Jag har de senaste åren köpt fleecefodrad regnoverall men vill helst slippa. Åh de ser också mysiga ut, icebreakers!
   Hemstickat är också mysigt. B har haft hemstickat nu under vintern istället för fleece, har funkat fint med. Mysigt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s