IN:UT v 8 och presenter på posten!

Oj vilken vecka! Den har varit både rolig och produktiv, dessutom kantad med socialt umgänge! Bästa veckan på länge! =)

Jag har den här veckan fått två paket på posten från läsare, vilket jag har blivit superglad för! Vi tar dem i ordning.

Jag har blivit kontaktad ett par ggr per mail av företag och annat folk i samband med bloggen, då i syfte att jag ska skriva något om deras produkt/tjänst. Det har inte hänt jätteofta, men det har hänt. Jag tycker inte att jag är en reklamkanal, men kan absolut tänka mig att ta upp produkter/tjänster OM jag tycker de är bra. Så nu i veckan fick jag ett paket från Bo i Kivik. Bo har uppfunnit en liten smart behållare som man kan stoppa sina fimpar i och hade läst vad jag skrev om rökning här. Det här är Bos uppfinning, Cigbustern:

Picture 25Skillnaden från andra sådana här behållare är helt enkelt att den har plats för en tändare, som jag förmodar är utbytbar (Bo kanske kan svara på det i en kommentar?) Uppdatering Bo svarar: Tändare i Cigbuster är utbytbar. Den är barnsäker och finns att köpa i detaljhandeln. Och man behöver inte fimpa cigaretten först innan man stoppar ner den i behållaren, glöden kvävs så att säga om jag fattat saken rätt. När man vill fimpa nästa cigarett så petar man ner den föregående, behållaren är enkel att tömma.

Jag tycker att det här är en ganska bra grej, en rökare har ju ändå en tändare i fickan. Jag kan tycka att det är synd att den är i plast dock. Jag har aldrig rökt själv, men generellt är jag nog mer rädd om grejer som är lite hållbarare, kanske hade varit bra med ett alternativ i metall. Hur som, Bo skickade mig två exemplar, och eftersom jag inte röker själv så har jag svårt att testa dem. En av dem ska jag ge till en gammal god vän, som jag hoppas ska sluta röka men det kommer nog inte hända inom kort så jag tänkte att hon kunde testa att använda en Cigbuster. Nu samlar hon nog i paketet tror jag, om det saknas askkopp. Men iaf, det innebär att jag har en röd Cigbuster till övers, min fråga är om det är någon annan som läser som röker eller som känner nån som röker, för i så fall skickar jag den gärna med posten! =)

Den andra presenten tänker jag INTE ge bort! På posten kom detta:

IMG_7414Fyra stycken diskdukar i bambu från Anna E! Tack snälla, snälla! Jag har inte hunnit tvätta dem ännu, så jag har inte provat dem men det ska bli himla kul att testa!! Jag får återgälda detta fantastiska paket med något passande i framtiden! =)

Det har dessutom blivit lite annat in den här veckan:

IN
4 diskdukar i bambu
2 Cigbusters (skriver de här så länge ia).
2 plagg till barnet från Kupan
1 tröja till mig från Kupan
2 sjalar till mig från Kupan
1 skrivbok där jag tänkte samla mina absoluta TOPP-recept
4 par strumpor till mig
2 dukar (en kompis rensar ut)
1 gardin (en kompis rensar ut)

UT
0

Resultat: +21

This entry was posted in konsumtion, miljö, Veckans IN:UT and tagged , . Bookmark the permalink.

10 Responses to IN:UT v 8 och presenter på posten!

 1. Bo i Kivik says:

  Tändare i Cigbuster är utbytbar. Den är barnsäker och finns att köpa i detaljhandeln.

 2. Erika says:

  Min svägerska röker och slänger fimparna på marken dessvärre. Jag tror att hon hade behövt en sådan för att lära sig 🙂

 3. Anna E says:

  Hej! Det behövs inte återgäldas 🙂 Kul att du tyckte de var fina, hoppas du gillar att använda dem också! Glöm bara inte att de helst inte ska torktumlas då krymper de ihop (jag har en del som jag råkat torktumla för hårt och de är lite tråkiga att använda) Jag bor ju inte så långt från Ekelunds så jag har ju några stycken både av diskdukar, handdukar och filtar 🙂 de finns i alla möjliga slags motiv och fina färger. Ordinarie priser är ju ganska så saftiga men ändå inte med tanke på vilket konstverk varje duk är samt att de är till 100% svensktillverkade och om man inte bryr sig om mindre skönhetsfel så kan man fynda både handdukar, diskdukar, dukar och fina filtar till mycket bra pris 🙂 Jag vet ju att du fasat ut fleecen så säg bara till om du är på jakt efter en filt!

  • AnnaCarin says:

   Åh bra där! Jag tumlade dem inte igår, det var så lite annan tummeltvätt, men bra att veta! =) Superfina ju! Tack snälla! Nej men skönhetsfel är ju en petitess, ska absolut ha filt i åtanke! Tack snälla igen! =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s