IN:UT v 6

IN
0.

UT
1 Pippiperuk (som jag i smyg gav bort till förskolan, B har aldrig tyckt den varit kul och den är dessutom för liten för honom och troligen hans kusin med, stora hövven i släkten).
1 gravidtröja (soporna, hehe alltså en sjukt bra trikåttröja som är så där skönt lång, inga glipor men nu insåg jag att den gjort sitt – den hade små hål på ärmarna och var rätt tunnsliten på sina ställen. Var köper man eko trikåttröjor med lång ärm som är långa??).
1 par helt utslitna raggsockor).

Resultat: -3

Nu lade jag den där tröjan och strumporna i soporna trots att jag fick ett himla bra tips på alternativ från Fifi (som förövrigt har en fin och färgglad blogg och massivs med bra åsikter). Tydligen har H&M klädretur sedan februari 2013, eller det hade jag ett hum om men jag trodde lite enfaldigt att de bara tar emot H&M-kläder vilket inte är fallet, de tar emot alla plagg. Dessutom kan det vara delar av plagg så det kan vara överblivna rester från t.ex. omsydda plagg. Nu när jag så här i efterhand kommer ihåg Fifis tips och kollar så naturligtvis kan man INTE lämna in plagg i Visby, däremot på sjukt många andra H&M-butiker, du kan kolla vilka här.

This entry was posted in Veckans IN:UT. Bookmark the permalink.

7 Responses to IN:UT v 6

  1. Jag lämnade in kläder på mitt närmsta HM och det var sjukt smidigt. Två klänningar som jag försökt sy om men lite “udda” resultat. Dessutom fick jag en rabattcheck som tack (som min svägerska blev väldigt glad över).

  2. smygmaskan says:

    Hej, varför inte textilåtervinning på vanliga återvinningen? Ha det gott!

    • AnnaCarin says:

      Absolut om man får ihop ett gäng, jag har fått för mig att textilen som lämnas där också blir fjärrvärme..? Då tänker jag att ett enskilt plagg i soppåsen inte gör någon större skillnad? Men du har så rätt! =) Mitt problem är ju att jag har så svårt att läsnga, “kan va bra att ha”. Så när andan faller på så får jag nästan köra. Ska försöka samla ihop en påse nästa gång! Kram! =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s