Ekotips! Marigold krämdeo!

Först, tack SNÄLLA för alla fina tips! Nu känner jag mig mer pepp igen! Jag tänkte att om man vill lämna något mer tips kan man göra det innan söndagkväll, då jag drar en vinnare. Mycket spännande! 😀

Min deo från Soapwalla var på upphällningen nu i veckan och jag slängde iväg en beställning till Marigold vilket är ett svenskt företag som tillverkar bl.a tvålar, kroppsoljor, cerat och krämdeodorant. Jag har tänkt prova deras deo länge och nu var det dags!

Man måste beställa för minst 200 kr så jag köpte två st, en doftfri och en citronmyrten. Supersnabb leverans, jag tror jag hade dem i brevlådan 3 dagar senare. Idag provade jag den doftfria, den har krämigare konsistens än Soapwallas, som kan smula lite när man sätter på sig den, vilket Marigolds inte gjorde. Den har hållit fint hela dagen, jag känner mig fräsch nu så här 16 h senare. Så tummen upp! Får återkomma när jag provat citronmyrtenvarianten.

Burkarna är rätt små, kostar 85 kr st, men den verkar precis som Soapwallas vara superdryg.

Bild lånad från naturligtsnygg.se

bild-244-1024x768

 

This entry was posted in eko-varor, Ekotips!, hygien/skönhetsprodukter and tagged , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Ekotips! Marigold krämdeo!

 1. Åh vad kul att du tycker att den var bra! Jag behövde en ny deo för inte alls länge sen (testade en som inte riktigt funkade för mig) men då beställde jag soapwallas för att satsa på ett säkert kort. Kanske ska testa denna nästa gång.

  • AnnaCarin says:

   Ja den doftfria är jag väldigt nöjd med så här långt. Deos är ju sjukt svårt, alla människor har lite olika behov och upplever de lite olika. Men soapwallas är ett säkert kort, tack själv för det tipset! 🙂

 2. Anna E says:

  Ett annat deotips är Karawan polerad alunsten som jag nyligen köpte för att testa, och sofar är jag mycket nöjd, återstår bara att testa den under månadens svettigare vecka. Har tidigare testat thaideo i två omgångar men den funkade inte alls för mig.

 3. Anna E says:

  Nu har jag köpt min andra Karawan sten, inte för att det egentligen skulle varit dags än utan för att jag råkade tappa den första i golvet och således halverade stenen, den ena halvan gick att använda den andra gick i tusen bitar. Jag är riktigt nöjd med stenen och den klarade tom sommarens varmaste dag då jag råkade befinna mig på Malmö teknik och sjöfartsmuseum med obefintlig AC- det var varmare än tropikerna! Vill jag vara på den säkra sidan dock så brukar jag stryka på lite krämdeo också och det är en oslagbar kombo. Körde på soapwalla innan efter tips från dig men testar nu Greenloves utan doft och jag är mkt nöjd.

  • AnnaCarin says:

   Åh bra tips! Jag är tillbaka på Soapwalla men jag har varit inne på hälsokosten och kikat på deras utbud av thaideos. Bra med ett konkret förslag osm faktiskt funkar. Får kolla upp det! Tack!! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s