64: E-prenumerera på nyheterna

Picture 40Picture 38

Jag har ingen dagstidning just nu. Jag har haft lite knaper ekonomi och tyckte att de där pengarna kunde jag använda till annat. Dock saknar jag att inte läsa lokala väsentligheter,  om man inte är prenumerant så får man inte tillgång till alla nyheterna på nätet. Så jag funderar på att skaffa tidning igen. Då tänker jag mig att jag vill välja enbart                      e-prenumeration. Enligt infomrationen på nätet så är e-prenumeration mest till för att kunna uppdatera sig när man är bortrest eller när det är för mycket snö för att nå postlådan… men man måste ju kunna välja bort papperstidningen och bara läsa den i PDF-formatet på nätet. Det är ju exakt som den vanliga tidningen bara elektronisk.

Det svåra är ju att välja VILKEN tidning. Lilla Gotland har två. En med högerdragning som vi hade när jag växte upp. Inte för att mina föräldrar var höger på något vis utan för att de gillade den layouten mer. Så jag är som lite van med Allehandan, men jag har lite större förkärlek för den andra vänstervarianten, de har duktiga fotografer och tänker mycket mer på bild. Så är det ju lite mer i min politiska riktning med.

Hur som, den dagen jag blir prenumerant så blir jag enbart e-prenumerant. På så vis sparas ungefär en tall om året, som räcker till 300 nya tidningar. (1500 återvunna).

This entry was posted in energi/energislöseri, miljö and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to 64: E-prenumerera på nyheterna

  1. Åh, detta är verkligen min akilleshäl. Jag älskar att sitta där med mogontidningen och äta långfrukost.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s